Spring naar content

Schade

Waar hard gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Het kan iedereen overkomen. In de meeste gevallen wordt dit in goed overleg opgelost, al dan niet met tussenkomst van een verzekeraar. Helaas gebeurt dit niet altijd, waardoor u het risico loopt om met een forse schade te blijven zitten. Ook kan het zijn dat u ten onrechte aansprakelijk gesteld wordt voor de schade van een ander.

Geschillen slim oplossen

Als partijen onderling geen oplossing vinden voor een schadegeval, dan is een juridische procedure vaak het vervolg. Met goed juridisch advies kunnen kostbare rechtszaken juist voorkomen worden. Is procederen toch noodzakelijk, dan is een goede advocaat essentieel voor uw winstkansen. Ook in relatie tot betrokken verzekeraars.

Tenslotte kan het ook nog zo zijn dat u door een plan of besluit van de overheid, bijvoorbeeld een verleende vergunning of het afsluiten van de weg voor uw onderneming, schade lijdt. U komt dan in een juridisch traject tegenover de overheid te staan. U kunt dan onnodig verstrikt raken in de complexe regelgeving en formele werkwijze van de overheid.

De advocaten van Linssen cs Advocaten staan voor u klaar om u te adviseren bij geschillen over schades, zoals zaakschade, planschade, nadeelcompensatie en letselschade. Ongeacht of u de veroorzakende of de benadeelde partij bent. Ook in relatie tot betrokken verzekeraars en de overheid.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften