Spring naar content

Theo Linssen

Onze advocaat en de oprichter van kantoor Theo Linssen heeft een grote affiniteit met de agrarische sector. Theo is van boerenkomaf en runt in zijn vrije tijd nog steeds de ouderlijke boerderij. Hij herkent zich daarom in de uitdagingen waar ondernemers in de agro-food sector voor staan.

Theo behartigt al ruim 30 jaar de belangen van vele agrariërs uit het hele land in zaken van zeer uiteenlopende aard. Theo kan zich met recht een specialist op het gebied van het agrarisch recht noemen. Voor ondernemers in de agro-food sector is Theo de ideale gesprekspartner. Velen staat hij al tientallen jaren met raad en daad terzijde.

Na zijn loopbaan als advocaat in Rotterdam heeft Theo zich in 1987 als zelfstandig advocaat in Tilburg gevestigd en onder zijn vleugels is Linssen Advocaten uitgegroeid tot alom gerespecteerd middelgroot advocatenkantoor.

Naast de belangen van agrariërs behartigt Theo ook de belangen van particulieren en bedrijven in veel verschillende soorten zaken.

Theo is voorts actief op het terrein van arbitrage, niet alleen als advocaat/belangenbehartiger, maar ook als voorzitter en lid van arbitragecommissies. Ook is hij Voorzitter van Stichting Geldrop Hippique en Harmonie de Drie Horens.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg: rechten

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor Agrarisch Recht
  • Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften