Spring naar content

Particulieren

De samenleving wordt steeds juridischer. Persoonlijke interacties en overeenkomsten worden meer complex, terwijl de relatie met overheid en bedrijven minder persoonlijk en meer formeel wordt.

 

Uitdagingen voor burgers

Het kopen van een woning of het afnemen van een dienst gaat tegenwoordig via uitgebreide contracten en algemene voorwaarden. Zeker online gaan mensen klakkeloos akkoord, zonder te weten wat hun rechten zijn tegenover de verkoper. Ook discussies tussen burgers onderling, bijvoorbeeld burengeschillen of discussie over een nalatenschap, kunnen al snel escaleren en tot een rechtszaak leiden.

Ook de toenemende formalisering en afstandelijkheid van de overheid richting burgers geeft problemen. Dit uit zich onder andere wanneer uw buren een (bouw)vergunning krijgen waarbij uw belangen niet zijn meegewogen. Laat staan als u zelf een vergunning wil.

Voorkom juridische problemen

Zonder een juridische partner die u adviseert en bijstaat loopt u al snel het risico dat u bij het afsluiten van contracten ongunstige afspraken maakt of dat u bij een rechtszaak of vergunningstraject met 1-0 achterstaat, omdat de tegenpartij wel vanaf het begin juridisch geadviseerd wordt. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor u, terwijl goed advies bij de voordeur echt niet duur hoeft te zijn.

Wij brengen u verder

Linssen cs Advocaten heeft een team van uitstekende advocaten die u als particulier op haast alle gebieden waar u mee te maken krijgt snel en kundig kan adviseren. Waar nodig zijn we er voor u als een gang naar de rechter toch onvermijdelijk is.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften