Spring naar content

Handhaving en Justitie

In een strafzaak heeft u belangrijke rechten om uw eerlijke behandeling te waarborgen. Een strafrechtadvocaat is van onschatbare waarde bij het waarborgen van uw rechten gedurende elke fase van een strafrechtelijk onderzoek. Het is belangrijk dat u iemand heeft die achter ú staat. De strafrechtadvocaten van Linssen cs Advocaten staan u graag bij in alle fasen van een strafrechtelijk onderzoek.

Uw belangen en verdediging

In de beginfase wordt u geadviseerd over of en hoe u het beste in gesprek kunt gaan de autoriteiten en wordt ervoor gezorgd dat uw rechten worden gerespecteerd tijdens verhoren.

Tijdens het onderzoek wordt bewijsmateriaal geanalyseerd, eventuele getuigen gehoord en wordt in overleg een juridische strategie vormgegeven om u te verdedigen. Als de zaak naar de rechtbank gaat, wordt u vertegenwoordigd door een advocaat en die zal uw belangen verdedigen.

De inzet van Linssen cs Advocaten voor integriteit, gelijkheid en rechtvaardigheid maakt ons een betrouwbare bron voor juridisch advies en vertegenwoordiging in strafzaken. Integriteit, gerechtigheid en grondige juridische kennis staan hoog in het vaandel.

Alle strafrechtadvocaten van Linssen cs Advocaten staan ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand of zijn lid van relevante specialistenverenigingen, waaronder de vereniging van strafrechtadvocaten en de vereniging van cassatieadvocaten in het strafrecht.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften