Spring naar content

Banken, verzekeringen en overige dienstverleners

Het beeld van de bank en verzekeraar als coöperatieve zakenpartner van de ondernemer is achterhaald. De relatie met de Agro-foodsector staat onder druk. Mede door ontwikkelingen uit Den Haag en de focus op het voorkomen fraude en witwassen. Dit maakt banken erg kritisch tegenover nieuwe en bestaande klanten uit deze sector.

Adviseren en procedures

Banken en verzekeraars werken steeds vaker met ingewikkelde contracten en uitgebreide (polis)voorwaarden. Ze vallen daarop terug wanneer er discussie met u als klant ontstaat. Doordat banken en verzekeraars steeds meer juristen in dienst hebben, lopen zij niet weg voor juridische procedures. Omdat de wet op dit terrein steeds verandert en steeds complexer wordt is er al snel sprake van een ongelijke strijd. David tegen Goliath.

Linssen cs Advocaten heeft meerdere advocaten in dienst die kennis van het financieel- en verzekeringsrecht hebben en geregeld procedures voeren tegen banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen de advocaten van Linssen cs advocaten u ook in de voorfase goed adviseren over voorstellen en contracten, juist om toekomstige discussies te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften