Spring naar content

Jurgen Braspenning

Afspraak is afspraak. Onze advocaat Jurgen Braspenning streeft ernaar om dit aloude idee voor u te blijven realiseren. Jurgen kan voor u bij de voordeur bruikbare contracten opstellen. Ook controleert hij voor u de overeenkomsten waarvan anderen willen dat u ze tekent. Bij een juridisch geschil is Jurgen er om te zorgen dat u alsnog krijgt waar u recht op hebt. Jurgen haalt vaak het onderste uit de kan, maar hij zal u ook waarschuwen als het verstandiger is om water bij de wijn te doen.

Jurgen werkt voor ondernemers en particulieren. Hij behandelt o.a. dossiers over de (ver)koop van vastgoed en levende have, samenwerkingsovereenkomsten met gemeentes, geschillen binnen coöperaties (bijv. Friesland Campina) en maatschappen, maar ook zaken van consumenten tegen banken.

Daarnaast publiceert Jurgen geregeld in juridische tijdschriften en is hij redacteur bij het Tijdschrift voor Consumentenrecht & Handelspraktijken. Ook is hij gastdocent aan de Universiteit van Tilburg. Dankzij de combinatie van praktijk en wetenschap volgt Jurgen nauwgezet de laatste juridische ontwikkelingen, denk aan de toenemende aandacht voor duurzaamheid in het civiele recht. Daar profiteert u als cliënt zonder meer van.

Een persoonlijke benadering is wat Jurgen kenmerkt. Je en Jij. Eerst kennismaken met een kop koffie. Met het Burgerlijk Wetboek als houvast. Steeds gericht op een eerlijk advies en een duurzame oplossing voor uw probleem.

Jurgen maakt graag een afspraak met u!

Opleiding:

  • Universiteit van Tilburg: rechten
  • Universiteit van Tilburg: international business administration (bedrijfseconomie)
  • Universiteit van Tilburg: Dr. (Phd) in de rechten (2017) – diss. Een gedragswetenschappelijk perspectief op de consumentenkredietovereenkomst

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften