Spring naar content

Koop, huur en lease

De gemiddelde Nederlander sluit wekelijks meerdere contracten. Vaak is het klein bier, zoals het kopen van een brood. Toch sluit u ook overeenkomsten met een fors financieel belang, denk aan het kopen van een huis of het leasen van een auto. Vaak tekent u dan uitgebreide contracten met kleine lettertjes. Hoewel het consumentrecht u (deels) beschermt tegen oneerlijke contracten en handelspraktijken kan er altijd een probleem ontstaan, bijvoorbeeld doordat u een gebrekkig product kocht.

Uw recht halen

Het is bovendien niet eenvoudig om uw recht daadwerkelijk te halen. Het contact met verkopers en verhuurders wordt steeds onpersoonlijker, denk aan het chatten met de klantenservice. Zo wordt het moeilijk om snel een oplossing te bereiken voor uw klacht. Na lang wachten op een reactie van de klantenservice stelt deze uiteindelijk vaak teleur. Maatwerk lijkt tegenwoordig verboden en de klant is niet langer koning.

Onze ervaring is dat wanneer een advocaat zich namens u meldt met uw klacht er op een ander niveau gesproken wordt met de professionele partij en een oplossing vaak wél mogelijk is. Linssen cs Advocaten zet haar kennis van het consumentenrecht graag voor u in. Dan kunt u weer vooruit; dat is wat u van ons mag verwachten.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften