Spring naar content

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Soms met forse schade tot gevolg, bijvoorbeeld een aanrijding. In de meeste gevallen wordt dit in goed overleg opgelost, al dan niet met tussenkomst van een verzekeraar. Helaas gebeurt dit niet altijd, waardoor u het risico loopt om met een forse schade te blijven zitten. Ook kan het zijn dat u ten onrechte aansprakelijk gesteld wordt voor de schade van een ander. Tenslotte kan het ook nog zo zijn dat u door een plan of besluit van de overheid, bijvoorbeeld een verleende vergunning, schade lijdt.

Geschillen slim oplossen

Als partijen onderling geen oplossing vinden, dan is een juridische procedure vaak het vervolg. Met goed juridisch advies kunnen kostbare rechtszaken juist voorkomen worden. Is procederen toch noodzakelijk, dan is een goede advocaat essentieel voor uw winstkansen.

De advocaten van Linssen cs Advocaten staan voor u klaar om u te adviseren en indien nodig te procederen bij geschillen over schades, zoals zaakschade, planschade en letselschade. Ongeacht of u de veroorzakende of de benadeelde partij bent. Ook in relatie tot betrokken verzekeraars en de overheid.

Letselschade

Een specifiek terrein waarbij specialistische kennis en ervaring is vereist, is letselschade. Onze advocaat André van Schaick adviseert geregeld particulieren met letselschade en voert waar nodig rechtszaken voor hen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze pagina over letselschade.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften