Spring naar content

Willem Remie

Wanneer u wordt geconfronteerd met een besluit of vervolging vanwege de overheid, is het zaak dat u precies weet waar u aan toe bent. Het is vooral belangrijk om het hoofd koel te houden en te beginnen bij het begin: een nuchtere analyse van uw kansen en mogelijkheden. Onze advocaat Willem Remie helpt u daarbij. Hij hanteert een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak waarbij het uitgangspunt natuurlijk steeds is het bereiken van het beste resultaat voor u.

De ongelijke verhouding tussen u als burger en de overheid (overheidsorgaan dan wel openbaar ministerie) in combinatie met de veelheid aan regelgeving, zorgt ervoor dat u zelf vaak niet in staat bent uw probleem te overzien. Juist dan is een deskundige en heldere kijk op de zaak van groot belang.

Willem heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Sinds 2008 is hij verbonden aan kantoor en sinds 2020 als partner. Willem helpt u onder andere bij geschillen op het gebied van bestuursrechtelijke handhaving, nadeelcompensatie en het milieu- en ruimtelijke ordeningsrecht. Daarnaast staat hij cliënten bij in het (economisch) strafrecht. Binnen deze rechtsgebieden heeft Willem inmiddels ruime ervaring en affiniteit opgebouwd met de agrarische sector en de binnen deze sector veel voorkomende juridische problemen.

Opleidingen:

  • Universiteit van Tilburg: rechten
  • Postacademische specialisatieopleiding Grotius Algemeen Bestuursrecht (cum laude)

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften