Spring naar content

Bouwen en wonen

De aan- of verkoop van een woning of het bouwen van een nieuwbouwwoning is geen alledaagse kost, maar vaak een bijzonder moment in ons leven. Dit bijzondere moment verloopt niet altijd vlekkeloos.

Geschillen bij woning kopen of bouwen

De aangekochte woning blijkt bij nader inzien toch niet zo goed als in eerste instantie gedacht of u wordt als verkoper juist onterecht aansprakelijk gesteld voor gebreken aan de woning.

Bij de bouw van uw woning kan de ingeschakelde aannemer niet de gewenste kwaliteit leveren of er kan sprake zijn van vertraging in het werk. Ook een vergunningentraject bij de gemeente kan uw bouwplannen verstoren, bijvoorbeeld omdat omwonenden bezwaar maken.

De advocaten van Linssen cs Advocaten staan u graag bij om de ver- of aankoop van uw (nieuwbouw)woning in goede banen te leiden. Zij werken daarbij samen met bouwkundige deskundigen, zodat ook de technische kant van uw verhaal goed wordt belicht. Mocht u in de procedure over de vergunning of het bestemmingsplan vastlopen dan staan de advocaten van Linssen cs Advocaten ook voor u klaar.

Geschillen bij woning huren

Ook als u een woning huurt kunt u tegen problemen aanlopen, zoals een verhuurder die weigert om gebreken te verhelpen of discussies over de hoogte van de huurprijs en bijkomende kosten. Linssen cs Advocaten kan u ook in dat geval behulpzaam zijn en ervoor zorgen dat u weer zorgeloos kunt genieten in uw woning.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften