Spring naar content

Joost de Rooij

De samenleving wordt steeds juridischer en complexer, en zowel burgers als ondernemers zullen dit in toenemende mate bijna dageljks ervaren. Het leven van alledag en zeker het voeren van een bedrijf vereist vandaag de dag kennis van allerlei wet- en regelgeving die vaak ook nog eens erg specialistisch van aard is. In het bijzonder geldt dat voor geschillen met de overheid. Of het nu een bestemmingsplan, een vergunning of een handhavingsgeschil is, juridisch specialisme is onontbeerljk.

Onze advocaat Joost de Rooij kan u daarbij helpen. Joost doet dat bovendien op een persoonlijke en praktische, maar bovendien ook op een voor u begrijpelijke wijze: bij voorkeur niet te veel poeha, maar down to earth.

Joost heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is in 1996 cum laude afgestudeerd. Sinds 1995 is hij verbonden aan kantoor, sinds 2008 als partner. In 2009 is Joost gepromoveerd op de mestwetgeving. Joost staat u bij in met name geschillen die betrekking hebben op het omgevingsrecht en het algemeen bestuursrecht, in het bijzonder bestuursrechtelijke handhaving. Zijn praktijk beslaat zowel een advies- als een procespraktijk.

Opleiding:

  • Universiteit van Tilburg: rechten
  • Universiteit van Groningen: Dr. (Phd) in de rechten (2009) – diss. Kan de Meststoffenwet gemist worden?

Lidmaatschappen:

  • Vereniging van Agrarisch Recht Advocaten

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften