Spring naar content

Over ons

Linssen cs Advocaten levert juridisch advies aan en treedt op in rechtszaken voor ondernemers in de agro-foodsector en het landelijk gebied, het MKB en particulieren. Dit doen we al sinds de oprichting van ons kantoor in 1987.

Persoonlijk en betrokken zit in ons DNA

De advocaten van Linssen cs Advocaten begrijpen waar onze klanten mee zitten en zijn in staat om hun zorgen op een laagdrempelige snelle wijze weg te nemen. Gewoon even bellen met elkaar of in persoon in gesprek in ons mooie monumentale pand in Tilburg of bij u aan de keukentafel. Kenmerkend is onze Brabantse gemoedelijkheid in de omgang zonder verlies van zakelijkheid en scherpte in adviezen en rechtszaken.

Met de voeten in de klei staan wij voor u klaar. Altijd samen met u op zoek naar de beste oplossing. Komen wij bij u achterom?

Ons specialisme

Onze klanten komen vooral uit de Agro-foodsector en wonen of werken binnen het landelijk gebied. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in pacht, stikstof, de Meststoffenwet, productierechten, (milieu)vergunningen, gezondheids- en welzijnsregelgeving voor dieren en onteigening. Onze expertise en focus op deze gebieden maakt ons onderscheidend in de juridische wereld.

Ook van buiten de Agro-foodsector weten MKB-ondernemers en particulieren ons te vinden. Onze advocaten staan voor, achter en naast onze klanten voor het beste resultaat bij geschillen over bouw en vastgoed, contracten, schade, erfrecht en geschillen met buren en politie en justitie.

De kracht van ons kantoor

Onze advocaten zijn gespecialiseerd in één of enkele rechtsgebieden en ons kantoor is onderverdeeld in verschillende secties. In deze secties werken verschillende advocaten nauw met elkaar samen. Zo vindt continu kennisuitwisseling plaats, kunnen dossiers en problemen onmiddellijk worden besproken en ideeën worden uitgedacht. Op deze manier worden kennis, ervaring en kracht optimaal benut. Wij zijn hier om uw juridische problemen op te lossen of om te voorkomen dat problemen ontstaan of escaleren.

Kennis en kunde

Wetenschap

Bij Linssen cs Advocaten schenken wij bijzondere aandacht aan de juridische kwaliteit van ons werk. Hiermee onderscheiden wij ons: Linssen cs Advocaten heeft namelijk vier gepromoveerden, waaronder een hoogleraar, in huis. Hierover kunt u meer lezen op de pagina over Wetenschap.

Cassatie

Linssen cs Advocaten was in 2012 één van de eerste advocatenkantoren van buiten het arrondissement Den Haag die de bevoegdheid verwierven om in civiele zaken te procederen bij de Hoge Raad.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften