Spring naar content

Erfenis

Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis waarbij een hoop zaken afkomen op de nabestaanden. Niet alleen de uitvaart moet geregeld worden, maar ook de nalatenschap moet verdeeld en afgewikkeld worden. Veel vragen komen hierbij aan de orde. Is er een testament? Wie zijn de erfgenamen? Waaruit bestaat de nalatenschap? Moet de nalatenschap vereffend worden?

Geschillen bij verdeling en afwikkeling

Helaas kunnen er bij de verdeling en afwikkeling van de nalatenschap ook geschillen ontstaan. U wordt het bijvoorbeeld met de andere erfgenamen niet eens over de verdeling van de nalatenschap of u wilt een beroep doen op uw legitieme portie omdat u bent onterfd.

De advocaten van Linssen cs Advocaten hebben jarenlange ervaring bij het adviseren en procederen over de verdeling en afwikkeling van nalatenschappen. Zij kunnen u helpen om zo snel als mogelijk tot een verdeling en afwikkeling te komen, bij voorkeur in onderling overleg met de andere erfgenamen, maar desnoods via een gerechtelijke procedure.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften