Spring naar content

Rob Teerink

Wanneer een dierbare komt te overlijden is het uitermate vervelend als u vervolgens ook nog geconfronteerd wordt met problemen bij de verdeling en afwikkeling van de nalatenschap, bijvoorbeeld omdat u het met de andere erfgenamen niets eens wordt over de verdeling of omdat u te horen krijgt dat u onterfd bent. Emoties spelen hierbij vaak een grote rol, waardoor het belangrijk is om bijgestaan te worden door een gespecialiseerd advocaat die u kan begeleiden bij de verdeling en afwikkeling van de nalatenschap.

Emoties spelen vaak ook een rol in geschillen met de buren. Deze geschillen zorgen ervoor dat uw woongenot wordt aangetast. Het is belangrijk om zo snel mogelijk met uw buren tot een oplossing te komen, zodat u weer op een prettige wijze kunt wonen. De hulp van een gespecialiseerd advocaat helpt hierbij. Hij kan u wijzen op uw rechten en verplichtingen en u helpen bij het bereiken van een oplossing.

Onze advocaat Rob Teerink heeft zich gespecialiseerd in het civiel recht, met name het erfrecht en vastgoedrecht. Hij heeft jarenlange ervaring bij het oplossen van erfrecht- en burenrechtgeschillen. Rob is betrokken bij uw zaak en hanteert een persoonlijke en directe benadering. Vanzelfsprekend houdt Rob hierbij de juridische aspecten in het oog, met als doel om geschillen snel op te lossen, bij voorkeur zonder tussenkomst van een rechter, maar desnoods door middel van een gerechtelijke procedure.

Rob heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en notarieel recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij werkt sinds juni 1997 voor Linssen cs Advocaten, vanaf augustus 2002 als advocaat en sinds 2013 tevens als partner.

Opleidingen:

  • Tilburg Universiteit: rechten
  • Radboud Universiteit Nijmegen: notarieel recht

Lidmaatschappen:

  • Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften