Spring naar content

Werken bij

Wordt onderdeel van ons team specialisten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot kantoor in Tilburg (18 advocaten). We richten ons primair op de Agro-food sector en hebben cliënten door heel Nederland, zowel op bestuursrechtelijk als civielrechtelijk gebied. Daarnaast staan wij natuurlijk ook particulieren en het MBK bij in allerhande andere kwesties, zoals het bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Wat ons kantoor typeert is dat wij op een laagdrempelige manier juridisch advies en juridische bijstand op hoog niveau leveren. Wanneer je de voordeur van ons monumentale kantoorpand dichttrekt sta je direct in het gezellige centrum van Tilburg.

Kantoorborrels houden we daarom om de hoek. Hoewel ons pand meer dan honderd jaar oud is en het kantoor al 35 jaar bestaat gaan wij als kantoor natuurlijk met de tijd mee. We werken in een collegiale organisatie op een prettige menselijke manier met elkaar samen. Thuiswerken is mogelijk en we verwachten géén 80-urige werkweek van je. Een vierdaagse werkweek is bij ons géén uitzondering. Dit alles steeds met het oog op het leveren van kwaliteit voor onze cliënten.

Wat ons kantoor onderscheidt van (op het oog) vergelijkbare kantoren is de unieke combinatie van voldoende praktische knowhow (voeten in de klei) en een hoog niveau van juridische kennis. Zo werken er bij ons meerdere advocaten die gepromoveerd zijn en hoogleraren die geregeld colleges en cursussen geven en publiceren in juridische tijdschriften en vakbladen.

Ontdek onze vacatures

Vacature: Advocaat-stagiaire (bestuursrecht)

Bekijk vacature

Open sollicitaties (civiel recht)

Bekijk vacature

Vacature: Advocaat-medewerker – Bestuursrecht

Bekijk vacature

(Juridisch) Secretarieel medewerker

Bekijk vacature

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften