Spring naar content

Banken, verzekeringen en overige dienstverleners

De afgelopen decennia is er bij banken en verzekeraars veel mis gegaan. Denk aan de Woekerpolissen en renteswaps. Dat heeft ertoe geleid dat banken en verzekeraars onder een vergrootglas liggen. Dat maakt hen extra, vaak onnodig, kritisch en voorzichtig ten opzichte van het MKB als klant. Kredieten worden toch maar niet verstrekt en iedere contante betaling wordt gezien als witwassen.

Adviseren en procedures

Banken en verzekeraars werken daarom steeds vaker met ingewikkelde contracten en uitgebreide (polis)voorwaarden. Ze vallen daar op terug wanneer er discussie met u als klant ontstaat. Doordat banken en verzekeraars steeds meer juristen in dienst hebben, lopen zij ook niet weg voor juridische procedures. Omdat de wet op dit terrein steeds verandert en steeds complexer wordt is er al snel sprake van een ongelijke strijd. David tegen Goliath.

Linssen cs Advocaten heeft meerdere advocaten in dienst die kennis van het financieel- en verzekeringsrecht hebben en geregeld procedures voeren tegen banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen zij u ook in de voorfase goed adviseren over voorstellen en contracten, juist om toekomstige discussies te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften