Spring naar content

Buren

Een goede buur is beter dan een verre vriend, zo gaat het gezegde. Helaas is dit niet altijd het geval. We wonen steeds dichter op elkaar, wat regelmatig leidt tot irritaties en conflicten. Bekende voorbeelden zijn het ervaren van overlast van de buren, onenigheid over de ligging van de erfgrens, discussies over een recht van overpad of een geschil over een aan u of uw buren verleende vergunning. Deze problemen kunnen de verhouding met uw buren doen escaleren.

Conflicten slim oplossen

Linssen cs Advocaten heeft alle kennis in huis om een conflict met uw buren op te lossen. Daarbij is het streven om in goed overleg tot een oplossing te komen, nu u nog langer met uw buren van doen hebt. Een minnelijke oplossing is dan vaak geschikter dan het opstarten van een gerechtelijke procedure. Maar mocht een procedure noodzakelijk zijn dan staan de advocaten van Linssen cs Advocaten u graag bij, om samen met u te bereiken dat u weer zorgeloos kunt genieten in uw woning.

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften