Spring naar content

Maurice Stassen

Korte lijntjes, snel acteren en vooral duidelijk zijn. Dat zijn de waarden waar onze advocaat Maurice Stassen voor staat.

In het economisch strafrecht staat hij agrarische en andere bedrijven, bestuurders en werknemers bij in hun problemen met de overheid. Ook is Maurice veelvuldig opgetreden bij arbeidsongevallen. Daarnaast is het commune strafrecht uiteraard ook geen onbekend terrein. Tenslotte is Maurice gespecialiseerd in cassatiezaken bij de hoogste rechter, de Hoge Raad.

In het bestuursrecht is Maurice ervaren in bestuurlijke boetes. Veetransporteurs en slachthuizen behoren tot zijn klantenkring, maar ook bedrijven en bestuurders uit andere sectoren staat hij bij zodra zij een bestuurlijke boete ontvangen.

Tenslotte heeft Maurice van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Als gepassioneerd jager weet hij alles van jachtrecht, zowel civiel, bestuursrechtelijk als strafrechtelijk. Een geschil over jachtvelden of het intrekken van een jachtakte is koren op de molen van Maurice.

Opleidingen:

  • Universiteit van Maastricht: rechten
  • Postacademische specialisatieopleiding Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten 

Lidmaatschappen:

  • Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten
  • Vereniging van Cassatieadvocaten in het strafrecht
  • Vereniging van Agrarisch recht
  • Nederlandse vereniging van jachtrechtadvocaten

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Of je nu een bedrijf runt of een particulier bent, wij bieden persoonlijk juridisch advies op maat, afgestemd op jouw behoeften